Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Artificial Art en Magische Objecten

juni 18 @ 00:00 - september 24 @ 00:00

Museum de Casteelse Poort in Wageningen exposeert deze zomer werk van Wim de Haas uit Rhenen en Hans Janssen uit Malden.

De doeken van Wim de Haas zijn tot stand gekomen met behulp van A.I. programma’s. (Kunstmatige Intelligentie). De basis ligt in de computer, waarna de beelden op groot formaat op doek worden geschilderd. Ze leveren voor de kijker eigenaardige beelden op, mysterieus en verwarrend. Ze bieden de mogelijkheid tot eindeloos veel interpretaties.
Hans Janssen combineert Griekse beelden met moderne elementen. Als een alchemist gaat hij op zoek naar de gouden formule voor het ideale beeld. Hij realiseert een klassieke sfeer met keramiek of epoxy. Vaak gecombineerd met glas en afgewerkt met glazuren en messing- of koperpoeder. Veelal vrouwenfiguren, verleidelijk en spaarzaam gekleed.

 

 

 

 

 

 

Gegevens

Begin:
juni 18 @ 00:00
Einde:
september 24 @ 00:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
Site:
https://www.casteelsepoort.nl/artificial-art-en-magische-objecten-2/

Locatie

Casteelsepoort
Bowlespark 1A
Wageningen, 6701 DN Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Items voor de agenda of informatie over tentoonstellingen en glasgerelateerde evenementen via dit formulier doorgeven. De VvMG behoudt het recht om de informatie redactioneel te bewerken en bepaalt of het aangemelde evenement wordt opgenomen in de agenda.