Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Beurs en tentoonstelling

september 23 @ 10:00 - september 24 @ 18:00

Beste kunstenaars en handwerkers glas en keramiek,
Elk laatste weekend van september wordt in het prestigieuze kader van het Park van Edingen, een beurs met tentoonstelling en demonstraties georganiseerd om de aandacht te vestigen op glaskunst en keramiek. Dit evenement gebeurt indoor en vindt plaats in de Acaciazaal en de voormalige Paardenstallen. Monumentale werken kunnen in open lucht tentoongesteld worden.
Bij de evaluatie van de voorgaande edities van dit evenement, gericht tot Belgische en buitenlandse artiesten, werd de kwaliteit van het onthaal en de tentoonstellingsruimtes onderstreept, evenals de gezelligheid die de organisatoren wisten te creëren onder exposanten.
Wij hebben de kandidaten van het jaar 2022 voorgesteld op onze Facebookpagina https://www.facebook.com/WECERAVERENGHIEN en we nodigen u uit om die te (her)ontdekken.
De stad Edingen organiseert dit jaar haar 7e « Weekend Keramiek en Glas » op zaterdag 23 en zondag 24 september 2023, van 10u tot 18u.
Als u uw kandidatuur wilt indienen voor deze zevende editie, nodigen wij u uit om de deelnemingsvoorwaarden in bijlage aandachtig te lezen en ons uw online inschrijvingsformulier en uw volledig dossier in te dienen vóór 12 maart 2023.

Gegevens

Begin:
september 23 @ 10:00
Einde:
september 24 @ 18:00
Evenement Categorie:

Items voor de agenda of informatie over tentoonstellingen en glasgerelateerde evenementen via dit formulier doorgeven. De VvMG behoudt het recht om de informatie redactioneel te bewerken en bepaalt of het aangemelde evenement wordt opgenomen in de agenda.