Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Boijmans Van Beuningen (vaste collectie)

31 december 2022 - 31 december 2025

Museum Boijmans Van Beuningen is een veelzijdig en eigenzinnig museum in het hart van de havenstad Rotterdam. Het museum heeft als enige museum in Nederland een collectie westerse kunstgeschiedenis van de middeleeuwen tot nu. Het museumgebouw ondergaat langdurige renovatie en vernieuwing, maar de collectie blijft zichtbaar in musea elders. En natuurlijk in Depot Boijmans Van Beuningen, dat open is voor bezoekers.

In het depot van het museum zijn talloze glasobjecten te vinden. Depot Boijmans Van Beuningen is het eerste publiek toegankelijke kunstdepot ter wereld. Het depot staat naast Museum Boijmans Van Beuningen in Museumpark in Rotterdam. Bezoekers zien het resultaat van 173 jaar verzamelen. Meer dan 151.000 verzamelde kunstwerken opgeslagen bij elkaar, gerangschikt en gestructureerd in veertien depotruimten met vijf klimaten. Naast de objecten zijn alle werkzaamheden die komen kijken bij het beheer en onderhoud van een collectie te zien.

Gegevens

Begin:
31 december 2022
Einde:
31 december 2025
Evenement Categorieën:
,
Site:
https://www.boijmans.nl

Locatie

Museum Boijmans Van Beuningen
Rotterdam, Nederland + Google Maps

Items voor de agenda of informatie over tentoonstellingen en glasgerelateerde evenementen via dit formulier doorgeven. De VvMG behoudt het recht om de informatie redactioneel te bewerken en bepaalt of het aangemelde evenement wordt opgenomen in de agenda.