Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Galerie Splinter & de Vosch

31 december 2022 - 31 december 2024

Galerie voor moderne glaskunst, sculpturen van brons en keramiek, schilderijen en tekeningen. Glaskunstcentrum gespecialiseerd in het in ovens bewerken van glas.

Deze bevindt zich in de voormalige basisschool van Langweer. Zodra u de galerieruimte instapt bevindt u zich in een totaal andere sfeer dan de dan de buitenkant van het gebouw oproept. Het plafond van het lokaal is verwijderd zodat u vanaf de begane grond de originele bouw uit 1914 kunt zien. Via een trap kunt u naar de verdieping waar nog eens 120 m2 ruimte is om kunst te tonen.

Werk van onder andere:
Jeff Wallin,Heike Brachlow, Igor Frolov,Willem K. Vreeswijk, Gert Jan Slotboom, Ed van Dijk, Willem van Oijen, Niek & Zorka Zwartjes, Lachezar Dochev, Anda Munkevica, Marja Steinmetz, Martine knoppert, Susanne Silvertant, Dominique van Rhijn-Beaumont, Nataliya Vladychko en Marijk Renia.

Woensdag t/m zaterdag van 10 – 16u
Zondag van 13 – 17.00u

Gegevens

Begin:
31 december 2022
Einde:
31 december 2024
Evenement Categorie:
Site:
https://www.galerie-reinaerde.nl/

Locatie

Galerie Spinter & De Vos
Langweer, Nederland + Google Maps

Items voor de agenda of informatie over tentoonstellingen en glasgerelateerde evenementen via dit formulier doorgeven. De VvMG behoudt het recht om de informatie redactioneel te bewerken en bepaalt of het aangemelde evenement wordt opgenomen in de agenda.