Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Glasmuseum Lette: Nieuwe aanwinsten

januari 21 @ 08:00 - mei 1 @ 17:00

Veel kunstenaars hebben de afgelopen jaren van stilstand als gevolg van de COVID gebruikt als een zeer creatieve fase voor zichzelf. Maar zij moesten aanzienlijke uitdagingen overwinnen, want de omstandigheden van de pandemie waren niet bepaald bevorderlijk voor het uitvoeren van artistieke werkprocessen met het materiaal glas. En toch slaagden zij erin vindingrijke manieren te vinden om uit de crisis te geraken, zoals blijkt uit hun nieuwe werken. Eens te meer bewees de glaskunst dat zij zelfs onder de meest ongunstige omstandigheden kan gedijen.

Sabine Nein, die in Franken woont en werkt, heeft haar nieuwe werk veelzeggend “Tunnel Vision (Light at the End of the Tunnel)” genoemd. Zij wilde daarmee gestalte geven aan het idee dat zelfs in een schijnbaar uitzichtloze situatie het licht van de hoop kan schijnen.

Ook wij hebben ons weer laten inspireren door de ongewone nieuwe artistieke ontdekkingen die we deden op onze reizen naar tentoonstellingen, beurzen en kunstevenementen. Kunstenaars uit de hele wereld toonden er hun nieuwste werken en presenteerden een breed scala aan objecten, sculpturen en installaties op basis van uiteenlopende technieken en vormen.

Gegevens

Begin:
januari 21 @ 08:00
Einde:
mei 1 @ 17:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
Site:
http://www.glasmuseum-lette.de/ausstellung/aktuell/

Locatie

Glasmuseum Lette
Letter Berg 38
Coesfeld, D-48653 Duitsland
+ Google Maps

Items voor de agenda of informatie over tentoonstellingen en glasgerelateerde evenementen via dit formulier doorgeven. De VvMG behoudt het recht om de informatie redactioneel te bewerken en bepaalt of het aangemelde evenement wordt opgenomen in de agenda.