Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Ode aan het leven

mei 9 @ 08:00 - juni 25 @ 17:00

Tirza Verrips – glassculpturen
Tirza Verrips (1945-2023) was beeldend kunstenaar, ontwerper en schrijver. Een multidisciplinair kunstenaar die zeker in Apeldoorn zijn stempel heeft achtergelaten met zijn kunstwerken. Zijn artistieke werkzaamheden gingen over een breed terrein, materiaal was voor hem altijd ondergeschikt aan het doel. In deze expositie laten wij zijn bijzondere glassculpturen zien. Verrassende vormen en materialen laten de gedachten-stroom van Tirza zien en prikkelen de fantasie. (Zie Glas 2 – 2023 voor een in memoriam)

Maurice la Rooy

Maurice la Rooy is een aantal jaren in de leer geweest bij de Van Tetterode Glasstudio, toen eigendom van zijn vader, Louis la Rooy. Later werkte hij bij Gent Glas in België, waar hij zich niet alleen bezig hield met de educatieve kant van het glasblazen maar ook zelf nieuwe technieken ontdekte.

Hanneke Pereboom met glas
Het werk van Hanneke Pereboom is al langer te zien in de galerie, maar nu heeft ze weer prachtig nieuw werk gebracht. Objecten van gegoten en gefused glas, zoals de ijsvogels en dame met hoed., maar Hanneke gebruikt ook verrassende materialen, zoals de Friese doorloper en kunststof.

Gegevens

Begin:
mei 9 @ 08:00
Einde:
juni 25 @ 17:00
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
Site:
https://www.arthuus.nl

Locatie

Arthuus
Eerbeekseweg 13a
Loenen Gld, 7371CA Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
06-51447588
Bekijk de site van Locatie

Items voor de agenda of informatie over tentoonstellingen en glasgerelateerde evenementen via dit formulier doorgeven. De VvMG behoudt het recht om de informatie redactioneel te bewerken en bepaalt of het aangemelde evenement wordt opgenomen in de agenda.