Tijdschrift Glas – Magazine voor glaskunst

Glas – Magazine voor Glaskunst is het kwartaalblad van de Vereniging van Vrienden van Modern Glas. Als lid van de vereniging ontvangt u vier keer per jaar het ruim 70 pagina’s dikke tijdschrift. U leest u hierin alles over de laatste ontwikkelingen in de internationale glaskunst.

Het tijdschrift van de VVMG verschijnt sinds 2018 onder de naam Glas – Magazine voor Glaskunst. Voor die tijd verscheen het onder de naam Fjoezzz.

De inhoud van het blad is rijk en divers, met o.a. artikelen over tentoonstellingen, artikelen over glas in design, glas in architectuur, sieraden van glas, een blik achter de schermen bij glaskunstenaars en diverse andere onderwerpen.

Met circa 900 leden is VVMG de grootste vereniging van liefhebbers van modern glas in Nederland en België. Onze leden zijn verzamelaars, kunstenaars, maar ook galeriehouders en musea. Dit maakt adverteren in Glas – Magazine voor Glaskunst een effectieve manier om een publiek van geïnteresseerden te bereiken.

Tevens kunt u als bedrijfslid van de vereniging adverteren voor gereduceerd tarieven en uw tentoonstellingen en evenementen laten vermelden in de agenda van het tijdschrift.

Adverteren in Glas Magazine.

Heeft u een bericht voor de redactie van glas?
Stuur uw mail aan de redactie >>


Eindredactie:

Piet Augustijn


Redactieraad:

Piet Augustijn
Han de Kluijver
Krista Israel

In ons Archief vindt u een overzicht van de tot op heden verschenen tijdschriften glas magazine. Tevens vindt u hier een overzicht van de uitgaven Fjoezzz

Een overzicht vindt u in Glas Magazine inhoudsopgaven en Fjoezz Magazine inhoudsopgave.

Bent u nog geen lid maar is uw interesse gewekt?
Vanaf slechts € 66 per jaar wordt u nu lid van de Vereniging van Vrienden van Modern Glas, ontvangt u ons kwartaalblad én kunt u deelnemen aan al onze activiteiten.
Hier leest u meer over onze lidmaatschappen.