Nieuws van de VVMG

De enquête die is uitgezet via de Nieuwsbrief heeft gelukkig een boel reacties opgeleverd.

Ook zijn we zeer verheugd dat er veel leden gereageerd hebben op de oproep om zich beschikbaar te stellen voor het bestuur en om met ideeën te komen voor activiteiten die we onze leden kunnen aanbieden.

 

Wij hebben bericht van Frank ontvangen dat hij verwacht half April in Nederland te zijn. Hij gaat dan de levering van de bestelde leden objecten organiseren.

Opening expositie in Nationaal Glas Museum

Vanaf 1 april – en dat is geen grap – staat bij het Nationaal Glasmuseum in Leerdam het plezier dat glas kan geven centraal. In een unieke tentoonstelling draait alles om een bijzondere categorie glazen: ‘schertsglazen’. Schertsglazen zijn onderdeel van de drinkgewoontes uit de zestiende en zeventiende eeuw: glazen die de drinker verrassen en in het samenzijn fungeren als ijsbreker. De tentoonstelling is daarmee een beleving van de zintuigen.

Glasdag 20 maart 2022

Op zondag 20 maart hebben we onze Glasdag gehouden in Het Dak te Leerdam.

Glasdag, een nieuwe naam voor wat we voorheen de ALV noemden.

Hier presenteerden we, in vervolg op de opdracht die het interim bestuur van de ALV heeft ontvangen in het najaar van 2021, het nieuwe bestuur.

Voor het korte verslag van deze dag:

lees door>>

Bent u nog geen lid maar is uw interesse gewekt?
Vanaf slechts € 60 per jaar wordt u nu lid van de Vereniging van Vrienden van Modern Glas, ontvangt u ons kwartaalblad én kunt u deelnemen aan al onze activiteiten.
Hier leest u meer over onze lidmaatschappen.