Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Polen: Levendige glaswereld

juni 8 @ 00:00 - oktober 20 @ 17:00

Precies tien jaar geleden nodigden we voor het eerst Poolse kunstenaars uit die verbonden waren aan de gerenommeerde Eugeniusz Geppert Academy of Art and Design in Wrocław (Breslau), als afgestudeerden of docenten. Deze academie blijft van groot belang voor het artistieke gebruik van glas in Polen.

Alle technieken voor het werken met glas in warme of koude toestand, zoals glasblazen, fusing, lampglas, glasschilderen, snijden, graveren, architectonisch glas of restauratie kunnen hier worden beoefend dankzij het brede scala aan technische apparatuur.

Ervaren en zeer gespecialiseerde docenten, die ook samenwerken met internationale experts, garanderen het hoge opleidingsniveau. Studenten hebben de unieke kans om zich interdisciplinair met glas bezig te houden en zo nieuwe perspectieven te vinden voor hun eigen artistieke expressie – een situatie die ook op internationaal niveau in deze dimensie opmerkelijk is.

We waren erg onder de indruk van deze onderwijsomstandigheden en de artistieke werken die eruit voortkwamen, wat onze wens bevestigde om de uitnodiging voor een gezamenlijke tentoonstelling te herhalen. Onze gasten uit Polen, waaronder internationaal gerenommeerde docenten, afgestudeerden en studenten van de glasafdeling van de Eugeniusz Geppert Academy of Art and Design in Wrocław, presenteren ongeveer 50 werken.
*** Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie) ***

Gegevens

Begin:
juni 8 @ 00:00
Einde:
oktober 20 @ 17:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,
Site:
http://www.glasmuseum-lette.de/glasmuseum-alter-hof-herding-in-coesfeld-lette/

Locatie

Glasmuseum Lette
Letter Berg 38
Coesfeld, D-48653 Duitsland
+ Google Maps

Items voor de agenda of informatie over tentoonstellingen en glasgerelateerde evenementen via dit formulier doorgeven. De VvMG behoudt het recht om de informatie redactioneel te bewerken en bepaalt of het aangemelde evenement wordt opgenomen in de agenda.