Nieuws van de ateliercommissie, atelier bezoeken
Dit jaar organiseert de ateliercommissie wederom een aantal atelierbezoeken. Het eerste bezoek van dit jaar bij glazenier Ruud Harbets zal reeds begin maart plaatsvinden. Inschrijven voor de atelierbezoeken is mogelijk door een email te sturen aan ateliercommissie.vvmg@gmail.com. Graag uw naam, aantal bezoekers en uw telefoonnummer vermelden.

Wilma van Rees, Etten-Leur, zaterdag 25 mei, 13.00 h
Wilma werkt als beeldend kunstenaar met diverse materialen en technieken. Tijdens het bezoek zal de focus liggen op werken aan de brander maar WIlma laat met plezier ook de andere glastechnieken zien die zij toepast in haar werk.
Meer informatie: www.wilmavanrees.nl

Rini Ronckers, Roermond, zaterdag 9 november, 13.00 h
Rini zal vertellen over haar inspiratiebronnen, hoe haar werk tot stand komt en laten zien met welke technieken zij werkt: casting, graveren en koperfolie-techniek. 
Ze combineert graag ongelijksoortige materialen in haar werk. Dit alles om haar verhaal te vertellen en om mensen even stil te laten staan met hun gedachten over
dat verhaal. Meer informatie: www.rinironckers.nl

Opgave voor de atelierbezoeken is mogelijk door een email te sturen naar atelierbezoeken.vvmg@gmail.com o.v.v. uw naam en aantal personen.
Na opgave volgt bericht. 

Bent u nog geen lid maar is uw interesse gewekt?
Vanaf slechts € 66 per jaar wordt u nu lid van de Vereniging van Vrienden van Modern Glas, ontvangt u ons kwartaalblad én kunt u deelnemen aan al onze activiteiten.
Hier leest u meer over onze lidmaatschappen.