Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Trop Plein/To Much

24 februari 2024 @ 00:00 - 5 januari 2025 @ 00:00

Trop Plein/To Much’ verkent de vele facetten van de overconsumptiemaatschappij door een aantal thema’s te verkennen: de relatie met geld, die alle excessen conditioneert; voedselverspilling, maar ook geprogrammeerde veroudering, die elk jaar tonnen afval genereert en het ecologisch evenwicht van de planeet in gevaar brengt; en tot slot de nieuwe percepties en codes van een maatschappij die moeilijk haalbare normen definieert. Opmerkelijke werken in dienst van een geëngageerd discours.
Uitgenodigde kunstenaars: Jeff Zimmer, Matt Eskusche, Karola Dischinger, John Moran, Silvia Levenson, Ted Nooten, Mathieu Grodet, De La Torre Brothers, Krista Israel, John Miller, Wilhelm Vermin, Yuen Kyung Kim, Asa Jungnelius, Vincent Breed, Shige Fujishiro, Jennifer Crescuillo, Sophie Kimberly Seguin-Lalonde, Jens Gussek, April Surgent, Ula Goldasz.

Gegevens

Begin:
februari 24 @ 00:00
Einde:
5 januari 2025 @ 00:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,
Site:
https://musverre.fr

Locatie

musverre, Sars-Poteries
Rue du Général de Gaulle 76
Sars-Poteries, Frankrijk
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Items voor de agenda of informatie over tentoonstellingen en glasgerelateerde evenementen via dit formulier doorgeven. De VvMG behoudt het recht om de informatie redactioneel te bewerken en bepaalt of het aangemelde evenement wordt opgenomen in de agenda.